Kilátó vendégház - Cserdi

Nyugodt pihenés szálláshelye

Megközelítés

Autóval Budapestről:

  • Cserdi legegyszerűbben és leggyorsabban az M6-os autópályáról közelíthető meg Budapestről.  Az M6-ról az M60-as útra Pécs fele kell letérni. Utunkat a 6-os számú úton folytatjuk Szigetvár felé (Patriker, Metro irányában), és Szentlőrincnél kell a Cserdi táblánál a jelzett irányba kanyarodniuk.

Autóval Pécsről:

  • A Pécsről érkezőknek a 6-os úton Szigetvár felé (Praktiker, Metro irányában) kell elindulniuk, és Szentlőrincnél kell a Cserdi táblánál a jelzett irányba kanyarodniuk.

Busszal Pécsről:

  • Naponta többször induló távolsági buszjárattal tudjuk megközelíteni Cserdi csodálatos faluját. A menetrendről részletes információkat kaphat a Pannon Volán hivatalos menetrend keresőjében, vagy a 06 (72) 22 46 54-es telefonszámon.

Vonattal Budapestről:

  • Naponta többször induló vonattal tudjuk megközelíteni Cserdit. Vasútállomása része a Pécs – Szentlőrinc - Budapest vasúti fővonalnak. A menetrendről részletes információkat kaphat a MÁV-Start hivatalos menetrend keresőjében, vagy a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon.

Vonattal Pécsről:

  • Naponta többször induló vonattal tudjuk megközelíteni Cserdit. Menetrendről részletes információkat kaphat a MÁV-Start hivatalos menetrend keresőjében, vagy a 06 (40) 49 49 49-es telefonszámon.

 

 

 Google Térkép