Kilátó vendégház - Cserdi

Nyugodt pihenés szálláshelye

Vendégházunk

Kilátó Vendégház

Vendégházunk Baranya megyében, Szentlőrincet és Bükkösdöt összekötő úton található Cserdiben, azon belül is a szőlőhegyen helyezkedik el. A Kilátó vendégház kétszintes, szobái az emeleten helyezkednek el. Felső szintje két részre osztott, melyek külön bejáratúak. Kedves vendégeink számára gyönyörű kilátás tárul a környékbeli - és tiszta időben a messzi tájakra is. Tekintsék meg a Képgalériánkat, melyben rengeteg fotó található vendégházunkról valamint szükebb és tágabb környezetéről.


Útvonal tervező

Kilátó Vendégházunkban egész évben két franciaágyas szoba áll a kedves vendégek szolgálatára. A franciaágyakon kívül a szobák rendelkeznek alapból még +1 személyes ágyakkal is, és külön pótágy elhelyezése is megoldható. Így egy szobában, akár 4 főt is tudunk fogadni. Ebből adodóan maximális kapacitásunk 8 fő, melyeket akár egy társaság vagy család kibérelhet, akár két kisebb család. Mindegyik szobát úgy próbáltuk berendezni, hogy minél kellemesebb, pihentetőbb környezetet biztosítson a hozzánk ellátogató vendégeknek. Mindkét szobánk felszerelései között megtalálható a kábel TV (Mindig TV),  ingyen wifi, ruhaszárító és hajszárító. A szobákhoz biztosítunk kétméretű törülközőt, szappant, toalett papírt.

Mind a két szoba privát zuhanyzós fürdőszobával van felszerelve, így nem kell idegenekkel közösködniük a privát szférával, ami a legtöbb hasonló árfekvésű vendégházakban, apartmanokban előfordul.

Az igényesen kinéző fürdőszobák egy tükrös polcot, mosdót, wc-t, szemetes vödröt valamint egy elhúzós ajtóval rendelkező sarokzuhanyzót foglalnak magukba a szokásos tartozékokkal együtt.

Hisszük, hogy a tágas szobák és a hozzá tartozó kényelmes vizesblokkok teljes mértékben kiszolgálják a fáradt, pihenni vágyó vendégeinket.

Természetesen a Képgalériánkban mindkét fürdőblokkról találnak képeket.


A szobák mellett egy komplett, felszerelt konyha is található, tűzhellyel, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, vízforralóval, mikrohullámú sütővel. A konyhaszekrények teljesen berendezettek, edény-, evőeszköz garnitúra, pohárkészlet, egyszóval minden megtalálható bennük, melyek szükségesek ahhoz, hogy kedves vendégeink teljesen önellátóak lehessenek.

A konyha mellett egy étkező/társalgó is megtalálható, ahol a vendégeink kényelmesen el tudják fogyasztani reggelijüket, ebédjüket, vacsorájukat.

Vendégeink számára saját, kapun belüli térköves parkolóval rendelkezünk. A kertben van még egy terasz, ahol kemence, bográcsozó, grillezéshez szükséges eszközök mind megtaláhatóak.

Kerti garnitúrát és napozóágyakat is tudunk biztosítani. Az udvar többi része gyep, ahol a gyerekek kedvükre hancúrozhatnak. Gyermekek részére hinta, mászóka és homokozó is megtalálható az udvarunkon.


Fontos tudnivalók:

- A szobák érkezés napján 14.00 órától 20.00 óráig átvehetők, a távozás napján kérjük a szobákat délelőtt 10.00 óráig elhagyni.  

- Az emeleti részen egy terasz helyezkedik el dohányzóasztallal és székekkel, itt és a kertben megengedett a dohányzás, házon belül kérjük mellőzni szíveskedjenek.

Bármilyen kérdése van, írjon vagy telefonáljon! Szívesen állunk rendelkezésükre!